Hoppa till sidans innehåll

Insamling till Musikhjälpen

19 OKT 2017 10:08
Umeå Danimperium har valt att starta en insamling till Musikhjälpen! I år går pengarna till kampen mot barnsexhandel. Klicka på länken för att läsa mer och hjälpa oss samla in pengar: http://bossan.musikhjalpen.se/insamling/umea-dansimperium
  • Uppdaterad: 19 OKT 2017 10:10

Umeå Danimperium har valt att starta en insamling till Musikhjälpen! I år går pengarna till kampen mot barnsexhandel.
 
Varje minut säljs fyra barn i sexhandeln världen över. Mörkertalen är enorma eftersom det ofta sker i det dolda på internet där få av brotten upptäcks. För många som lever i fattigdom finns inga andra alternativ till försörjning än att sälja sin kropp och sexhandeln med barn har blivit en växande miljardindustri. Musikhjälpens tema 2017 är därför Barn är inte till salu.
 
Hjälp oss att samla in pengar genom att klicka på länken nedanför och följ instruktionerna där! Tillsammans kan vi göra skillnad!
Skribent: Linn Wiklander
Epost: Adressen Gömd

Välkommen till Umeå Dansimperium!

Gilla oss och följ oss på vår Facebooksida facebook.com/umeadansimperium

 

 

dansskor 

   eartech

Som medlem hos oss har du 10 % rabatt på köp hos Dansskor.se. Du får även 15 % rabatt på produker från Eartech. Kontakta oss för aktuella rabattkoder!

 


STUDENT ELLER PENSIONÄR?

Som student eller pensionär får du rabattaterat pris på alla våra danskurser! Skriv en kommentar i kursanmälan så dras 20 % av från fakturan. 

 


UTHYRNING

Är du intresserad av att hyra våra lokaler? Eller vill du anlita någon av våra kursledare till att underhålla på en fest eller ett företagsevent? Hör av dig till This is a mailto link för mer information!


 

Postadress:
Umeå Dansimperium - Danssport
Kansliet, Industrivägen 12
90130 Umeå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info