Hoppa till sidans innehåll

Tack för denna termin!

19 DEC 2017 18:28
Så var denna termin slut. Vi går in i juletider och växlar snart även över till nytt år. Tack alla kursdeltagare, medlemmar, tävlande, tränare, ledare, styrelse och olika samarbetspartners för en härlig danstermin!
  • Skapad: 19 DEC 2017 18:28

Så var denna termin slut. Vi går in i juletider och växlar snart även över till nytt år. Tack alla kursdeltagare, medlemmar, tävlande, tränare, ledare, styrelse och olika samarbetspartners för en härlig danstermin!

Sen sist så har vi bland annat haft några helgkurser, ordnat livekväll på Udi med Joel Nunez, hållit i danstävling, socialdans för barn och haft julfest med både uppvisning, tävling och socialdans. Sist men absolut inte minst så har vi startat en insamlingsbössa för musikhjälpen. Mellan den 17/10 och 17/12 har vi genom olika dansevenemang engagerat oss för att fylla vår digitala bössa med pengar för att "Barn är inte till salu"! Från första tävlingen skänkte vi en del av intäkterna, vid julfestens tävling fick publiken rösta fram vinnarna genom att swisha pengar till bössan, på socialdansen för barn som vi ordnade fick deltagarna skänka valfri slant till insamlingen istället för deltagaravgift och dessutom avslutade vi med två auktioner. Totalt har vi tillsammans hjälpts åt att samla in hela 13 470kr! För den som inte hunnit med att skänka en slant så finns fortfarande chansen, då bössan är öppen året ut. Stort tack till ALLA er som på ett eller annat vis bidragit till insamlingen!

Om vi blickar framåt så har vårens första kurser (några kommer senare) kommit ut på hemsidan och dessa drar igång i slutet av januari. Foxeventet med Dance of Dreams i mars har fortfarande några platser lediga och det är följare på kö. Under jul och nyår är det danspaus för då ska våra trägolv behandlas så de blir redo för en ny termin med glada fötter. Onsdagsdanserna kommer igång igen i januari så då är ni varmt välkomna tillbaka att dansa loss i våra lokaler (se kommande event på Facebook).

Vi önskar er alla en riktigt god jul & ett gott nytt år!

Styrelsen
Umeå dansimperium

Skribent: Jacob Ardnor
Epost: This is a mailto link

Välkommen till Umeå Dansimperium!

Gilla oss och följ oss på vår Facebooksida facebook.com/umeadansimperium

 

 

dansskor 

   eartech

Som medlem hos oss har du 10 % rabatt på köp hos Dansskor.se. Du får även 15 % rabatt på produker från Eartech. Kontakta oss för aktuella rabattkoder!

 


STUDENT ELLER PENSIONÄR?

Som student eller pensionär får du rabattaterat pris på alla våra danskurser! Skriv en kommentar i kursanmälan så dras 20 % av från fakturan. 

 


UTHYRNING

Är du intresserad av att hyra våra lokaler? Eller vill du anlita någon av våra kursledare till att underhålla på en fest eller ett företagsevent? Hör av dig till This is a mailto link för mer information!


 

Postadress:
Umeå Dansimperium - Danssport
Kansliet, Industrivägen 12
90130 Umeå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info