Hoppa till sidans innehåll

Kursutbud


Erbjudande barn/ungdom: 50% rabatt på kursavgiften för alla syskon efter det äldsta anmälda till barn- eller ungdomskurs.

 

Klicka här för att komma till kursanmälan 

Info om anmälan: 

Våra kurser har bindande anmälan. Avanmälan måste ske senast 2 veckor innan kursstart, annars debiteras du för full kursavgift. Vid avhopp mindre än 2 veckor innan kursstart krävs läkarintyg för återbetalning av kursavgiften. Avanmälan kan göras via e-post till This is a mailto link. Avanmälan är giltig när du fått ett svarsmail.

Paranmälan har förtur. Om du anmäler dig som ensam förare/följare placeras du i kö tills motsatt dansroll är singelanmäld, detta för att vi ska ha möjlighet att hålla ett jämnt antal förare/följare på kursen.

Två veckor innan kursstart meddelas du om kursen inte har tillräckligt antal deltagare och då ställs in. Korrekt e-mail vid anmälan är en förutsättning för att du ska få den information som kommer, t.ex. antagningsbesked och annan information som rör din kurs.

På våra kurser tillämpar vi ringdans, om du anmält dig i par kommer du alltså att få dansa med andra.

Om du hamnar på kö, behåller du din köplats tills kursen har startat. Vi kontaktar dig via mail om du har kommit med på kursen ända fram till kursstart. Du kan även erbjudas plats efter det kursen startat, men kontaktas då på telefon.

För studentrabatter gäller att studentlegitimation ska kunna uppvisas vid första kurstillfället.

Vid inställd kurs återbetalas kursavgiften.

 

  

Dans som friskvård

Har du koll på att du kan få din buggkurs betald av din arbetsgivare om ditt arbete erbjuder friskvårdsbidrag? Bugg är nämligen listat som en godkänd motionsform på Skatteverkets sida över personalvårdsförmåner. Prata med din chef om vilka regler som gäller dig och din arbetsplats!

 

 

Uppdaterad: 18 MAJ 2018 11:08

Välkommen till Umeå Dansimperium!

Gilla oss och följ oss på sociala medier!

Facebook:

facebook.com/umeadansimperium

Instagram:

instagram.com/umeadansimperium

Youtube:

youtube.com/channel/
UCs9RPMCX0mvu5tPCZRtB9DA

 

dansskor 

   eartech

Som medlem hos oss har du 10 % rabatt på köp hos Dansskor.se. Du får även 15 % rabatt på produker från Eartech. Kontakta oss för aktuella rabattkoder!

 


STUDENT ELLER PENSIONÄR?

Som student eller pensionär får du rabattaterat pris på alla våra danskurser! Skriv en kommentar i kursanmälan så dras 20 % av från fakturan. 

 


UTHYRNING

Är du intresserad av att hyra våra lokaler? Eller vill du anlita någon av våra kursledare till att underhålla på en fest eller ett företagsevent? Hör av dig till This is a mailto link för mer information!


 

Postadress:
Umeå Dansimperium - Danssport
Kansliet, Industrivägen 12
90130 Umeå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info