Hoppa till sidans innehåll

Avancerad Foxkurs med Ronie Saleh

11 SEP 2018 13:08
Den 9-10 mars 2019 kommer den internationella dansinstruktören Ronie Saleh för första gången att hålla i en helgkurs i FoxKiz (Avancerad Fox med Kizombainslag) hos oss på Umeå Dansimperium.
  • Skapad: 11 SEP 2018 13:08

ÄNTLIGEN kommer den internationella dansinstruktören Ronie Saleh för första gången att hålla i en helgkurs i FoxKiz (Avancerad Fox med Kizombainslag) hos oss på Umeå Dansimperium! Kursen kommer att hållas den 9-10 mars 2019, kl 10.00-16.00. 

Som många redan känner till har Ronie en mycket strukturell undervisning med stor kompetens där glädjen och passionen för dansen ligger i fokus. Vi är övertygade om att utveckling sker genom att olika danser influerar varandra. Kizomba är den pardans som växer snabbast I hela världen just nu och många delar av Kizomban går med fördel att blanda in i foxen.

Så här beskriver Ronie själv FoxKiz, den foxstil han lär ut: "Är du nyfiken och motiverad att ta din Fox till en ny nivå? Då är det här en kurs för dig! Kursen utgår från de mer moderna Foxstilarna, där turer från den behagliga och sensuella pardansen Kizomban vävs in. Min ambition är att ständigt utmana och vidareutveckla Foxen för att finna hemligheterna bakom fantastiska dansupplevelser. Genom att väva in Kizomba i Foxen har många av mina kursdeltagare upplevt att deras Fox tagits till en helt ny nivå, en dansstil som inspirerat många." 

Hela kursen genomsyras av förar- och följartekniker, tempoväxlingar, musikanpassningar och dansant flöde. Ronie visar flera variationer med olika in- och utgångar.
- Fokus på variationer istället för längre sekvenser. 
- Slutna & Öppna turer
- Cool Moves (mer spexiga turer som ger dansen sting) 
- Connection & Flow
- Kontraster & Övergångar

Denna kurs vänder sig till dig som är en van foxdansare som helst gått någon foxkurs tidigare och som socialdansar. 

Här ser ni Ronie Saleh dansa FoxKiz tillsammans med Lovisa Stenmark:

https://www.youtube.com/watch?v=SlzoRFT8Edg
https://www.youtube.com/watch?v=mA_v8pWNJ0U
https://www.youtube.com/watch?v=P6oAohFxSU0

Anmälan öppnar under Kursutbud inom kort.

Varmt välkomna!

 

 

Skribent: Linn Wiklander
Epost: Adressen Gömd

Välkommen till Umeå Dansimperium!

Gilla oss och följ oss på sociala medier!

Facebook:

facebook.com/umeadansimperium

Instagram:

instagram.com/umeadansimperium

Youtube:

youtube.com/channel/
UCs9RPMCX0mvu5tPCZRtB9DA

 

dansskor 

   eartech

Som medlem hos oss har du 10 % rabatt på köp hos Dansskor.se. Du får även 15 % rabatt på produker från Eartech. Kontakta oss för aktuella rabattkoder!

 


STUDENT ELLER PENSIONÄR?

Som student eller pensionär får du rabattaterat pris på alla våra danskurser! Skriv en kommentar i kursanmälan så dras 20 % av från fakturan. 

 


UTHYRNING

Är du intresserad av att hyra våra lokaler? Eller vill du anlita någon av våra kursledare till att underhålla på en fest eller ett företagsevent? Hör av dig till This is a mailto link för mer information!


 

Postadress:
Umeå Dansimperium - Danssport
Kansliet, Industrivägen 12
90130 Umeå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info