Hoppa till sidans innehåll

Halloween Foxmara 3/11

02 SEP 2018 20:43
  • Skapad: 02 SEP 2018 20:43

Välkommen att stilla danslustarna med en foxmara! Det blir sju timmar nonstopdans för den som orkar. En helkväll med mysig foxmusik från Spotify! Temat är naturligtvis Halloween så det blir kul om alla klär ut sig! Bästa outfit koras under kvällen. Caféet är öppet med fika. Vi antar jämna par till denna kväll. Singelanmälningar hamnar i kö o paras ihop eftersom. OBS! Endast förköp!

60 kr för medlemmar UDI 2018
80 kr för icke medlemmar

Varmt välkomna!


OBS! För att kunna nyttja medlemsrabatten måste medlemsavgiften för 2018 vara betald innan antagning. Länk till medlemskap: https://dans.se/shop/?org=umeadansimperium&mshi

Skribent: Linn Wiklander
Epost: Adressen Gömd

Välkommen till Umeå Dansimperium!

Gilla oss och följ oss på sociala medier!

Facebook:

facebook.com/umeadansimperium

Instagram:

instagram.com/umeadansimperium

Youtube:

youtube.com/channel/
UCs9RPMCX0mvu5tPCZRtB9DA

 

dansskor 

   eartech

Som medlem hos oss har du 10 % rabatt på köp hos Dansskor.se. Du får även 15 % rabatt på produker från Eartech. Kontakta oss för aktuella rabattkoder!

 


STUDENT ELLER PENSIONÄR?

Som student eller pensionär får du rabattaterat pris på alla våra danskurser! Skriv en kommentar i kursanmälan så dras 20 % av från fakturan. 

 


UTHYRNING

Är du intresserad av att hyra våra lokaler? Eller vill du anlita någon av våra kursledare till att underhålla på en fest eller ett företagsevent? Hör av dig till This is a mailto link för mer information!


 

Postadress:
Umeå Dansimperium - Danssport
Kansliet, Industrivägen 12
90130 Umeå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info