Hoppa till sidans innehåll

Information inför åtsmötet

31 MAR 2019 10:29
Punkt 13 på dagordningen stryks
  • Uppdaterad: 31 MAR 2019 10:29

Punkt 13 på dagordningen stryks då förslaget om delning av föreningen dras tillbaka av sittande styrelse.

Styrelsen la fram förslaget om delning av föreningen med barnen och ungdomarnas välmående samt utveckling i fokus, absolut inte för att förstöra. Syftet med en delning har aldrig varit att skapa en konkurrerande verksamhet utan att föreningarna skulle driva verksamheter med olika fokus.

Efter att förslaget om en delning offentliggjordes har en turbulent stämning funnits inom såväl som utanför föreningen och den utvecklingen bekymrar oss. Styrelsen fick in en förfrågan om att skicka ut motargument då skilda åsikter finns gällande förslaget. Styrelsen godkände det under förutsättning att de skulle publiceras på hemsidan och att argumenten för en delning skulle publiceras samtidigt, vilket godkändes. Dock bröts överenskommelsen då motargumenten skickades ut bakom ryggen på styrelsen. Medlemmar har därför inte fått en samlad bild av förslaget.

Av dessa anledningar så har vi valt att dra tillbaka vårt förslag och därmed stryks den punkten från dagordningen. Mer finns att läsa om förslagets bakgrund och argument på föreningens hemsida.

/Styrelsen

Skribent: Jacob Ardnor
Epost: This is a mailto link

Välkommen till Umeå Dansimperium!

Gilla oss och följ oss på sociala medier!

Facebook:

facebook.com/umeadansimperium

Instagram:

instagram.com/umeadansimperium

Youtube:

youtube.com/channel/
UCs9RPMCX0mvu5tPCZRtB9DA

 

dansskor 

   eartech

Som medlem hos oss har du 10 % rabatt på köp hos Dansskor.se. Du får även 15 % rabatt på produker från Eartech. Kontakta oss för aktuella rabattkoder!

 


STUDENT ELLER PENSIONÄR?

Som student eller pensionär får du rabattaterat pris på alla våra danskurser! Skriv en kommentar i kursanmälan så dras 20 % av från fakturan. 

 


UTHYRNING

Är du intresserad av att hyra våra lokaler? Eller vill du anlita någon av våra kursledare till att underhålla på en fest eller ett företagsevent? Hör av dig till This is a mailto link för mer information!


 

Postadress:
Umeå Dansimperium - Danssport
Kansliet, Industrivägen 12
90130 Umeå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info