Hoppa till sidans innehåll

Vårfest och visionsträff

20 MAJ 2019 11:00
Umeå Dansimperium bjuder in till visionsträff lördag 25/5 kl 15.00. Därefter blir det vårfest med grillade hamburgare, uppvisningar och socialdans fram till kl 01.00! Varmt välkomna!
  • Skapad: 20 MAJ 2019 11:00

Så var det snart dags för UDIs årliga vårfest! Vi välkomnar alla till våra klubblokaler för uppvisning, mingel och socialdans till sent på kvällen. Hamburgare finns att köpa och grillen är varm från kl 17. Fiket är öppet från kl 17 och framåt.

Nytt för i år är att vi i samband med vårfesten har en visionsträff för alla våra medlemmar. Tillsammans skapar vi en vision för UDI inför kommande termin och på längre sikt. Det är ett tillfälle att diskutera målbilder, lyfta önskemål eller bara komma och lyssna. En bra möjlighet att komma i kontakt med styrelsen och andra medlemmar och kanske bekanta sig med några ansikten.

Det är fritt att komma och gå när som helst under dagen. Har man förslag eller önskemål men inte har möjlighet att vara med under visionsträffen så kan man alltid maila This is a mailto link.

Schema för dagen:
15.00 – 17.00 Visionsträff
17.00 – 18.15 Middag och mingel
18.15 – ~19.00 Uppvisning barn, ungdomar och vuxna
~19.00 – 01.00 Socialdans

Vi hälsar alla varmt välkomna!

Skribent: Linn Wiklander
Epost: Adressen Gömd

Välkommen till Umeå Dansimperium!

Gilla oss och följ oss på sociala medier!

Facebook:

facebook.com/umeadansimperium

Instagram:

instagram.com/umeadansimperium

Youtube:

youtube.com/channel/
UCs9RPMCX0mvu5tPCZRtB9DA

 

dansskor 

   eartech

Som medlem hos oss har du 10 % rabatt på köp hos Dansskor.se. Du får även 15 % rabatt på produker från Eartech. Kontakta oss för aktuella rabattkoder!

 


STUDENT ELLER PENSIONÄR?

Som student eller pensionär får du rabattaterat pris på alla våra danskurser! Skriv en kommentar i kursanmälan så dras 20 % av från fakturan. 

 


UTHYRNING

Är du intresserad av att hyra våra lokaler? Eller vill du anlita någon av våra kursledare till att underhålla på en fest eller ett företagsevent? Hör av dig till This is a mailto link för mer information!


 

Postadress:
Umeå Dansimperium - Danssport
Kansliet, Industrivägen 12
90130 Umeå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info