Hoppa till sidans innehåll

Socialdanskvällar


Även denna termin kommer samtliga socialdanskvällar på klubben att vara på onsdagar. Udda veckor kommer det att spelas foxmusik och jämna veckor kommer det att spelas bugg- och foxmusik. Ringdans förekommer ibland på de jämna veckorna.

Tiderna är som vanligt 18.30-21.30 och första tillfället våren 2020 är den 29:e januari, v. 5. Det är gratis för medlemmar att delta och icke-medlemmar betalar 40 kr per gång. Enkelt fika finns att köpa i caféet.

Har du idéer eller kanske vill hjälpa till i caféet? Kontakta Umeå Dansimperium på facebook: www.facebook.com/umeadansimperium.

Varmt välkomna!

Uppdaterad: 21 AUG 2018 14:17 Skribent: Jacob Ardnor
Epost: This is a mailto link

Välkommen till Umeå Dansimperium!

Gilla oss och följ oss på sociala medier!

Facebook:

facebook.com/umeadansimperium

Instagram:

instagram.com/umeadansimperium

Youtube:

youtube.com/channel/
UCs9RPMCX0mvu5tPCZRtB9DA

 

dansskor 

   eartech

Som medlem hos oss har du 10 % rabatt på köp hos Dansskor.se. Du får även 15 % rabatt på produker från Eartech. Kontakta oss för aktuella rabattkoder!

 


STUDENT ELLER PENSIONÄR?

Som student eller pensionär får du rabattaterat pris på alla våra danskurser! Skriv en kommentar i kursanmälan så dras 20 % av från fakturan. 

 


UTHYRNING

Är du intresserad av att hyra våra lokaler? Eller vill du anlita någon av våra kursledare till att underhålla på en fest eller ett företagsevent? Hör av dig till This is a mailto link för mer information!


 

Postadress:
Umeå Dansimperium - Danssport
Kansliet, Industrivägen 12
90130 Umeå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info