Hoppa till sidans innehåll

Tävling


Har du gått flera kurser hos oss och känner att du vill utmana dig själv och utveckla din dans ytterligare? Då kanske du borde fundera på att prova tävla!

Umeå Dansimperium har tävlande i olika klasser och åldrar, på regional, nationell och internationell nivå. De discipliner som man kan tävla i för vår klubb är Bugg, Dubbelbugg, Rock’n roll, Boogie woogie och Lindy hop.

För den som vill tävla i Bugg finns en gemensam ledarledd tävlingsträning (på torsdagar), vilken är tänkt både som en förberedelse för nykomna tävlingssugna och som en inspirerande träning för de som tävlat i många år. Då tränar man tillsammans med tävlande i alla åldrar och från alla nivåer och byter partner kontinuerligt under träningens gång, precis som på våra övriga buggkurser.

Hör av dig till oss på This is a mailto link om du är intresserad av att börja tävla. Har du redan hittat en tävlingspartner som du vill dansa med så är det utmärkt - om inte så gör vi vad vi kan för att hjälpa dig hitta någon.

 Vill du se hur det går för UDI:s tävlanden när de är på rull runt om i Sverige? Följ dem på vår instagram: www.instagram.com/udiparull

 

Uppdaterad: 21 AUG 2018 14:19 Skribent: Linn Karström
Epost: This is a mailto link

Välkommen till Umeå Dansimperium!

Gilla oss och följ oss på sociala medier!

Facebook:

facebook.com/umeadansimperium

Instagram:

instagram.com/umeadansimperium

Youtube:

youtube.com/channel/
UCs9RPMCX0mvu5tPCZRtB9DA

 

dansskor 

   eartech

Som medlem hos oss har du 10 % rabatt på köp hos Dansskor.se. Du får även 15 % rabatt på produker från Eartech. Kontakta oss för aktuella rabattkoder!

 


STUDENT ELLER PENSIONÄR?

Som student eller pensionär får du rabattaterat pris på alla våra danskurser! Skriv en kommentar i kursanmälan så dras 20 % av från fakturan. 

 


UTHYRNING

Är du intresserad av att hyra våra lokaler? Eller vill du anlita någon av våra kursledare till att underhålla på en fest eller ett företagsevent? Hör av dig till This is a mailto link för mer information!


 

Postadress:
Umeå Dansimperium - Danssport
Kansliet, Industrivägen 12
90130 Umeå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info